Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
annenin okuma yapmasi büyü yaptigini mi gösteriyor?
buradaki kişilerden ne tür yardim istiyorsun?
|
hocam selamın aleyküm. çok detay vermemiştim lakin gardropta kemik tozu ve domuz yağı bulunca insan doğal olarak şüphelenmeyi geçip emin oluyor eve ne giren vardı ne çıkan,ben koymadigima gore tek bir secenek kaliyor.. yine icimde ufakta olsa bir suphe vardi lakin havas ilmi bilen bir tanidigim vardı o da aynı sekilde benim soylememe gerek kalmadan kemik tozu ve domuz yagi dedi zaten,tutmamasinin sebebi de yapanin ve kendisinin cok bilgisi olmadigindan dolayi kendilerine dondururler bu gidişle dedi ve ayni sekilde oldu.
Hocam yardim meselesine de gelecek olursak cevremde bir buyugum kimsem yok durum da ortada oldugu gibi burdaki abilerimden ablalarimdan ufakta olsa bir akil almak,kendime gelmemi saglayacak yumruk gibi bir cumle belki de bilemiyorum.
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Belki buyu degildir bende evdekileri okuyup ufluyorum bazen nazar kalksin diye ay cok uzuldum maddi imkanim olsa yardim ederdim anenizle konussaniz belki yumusar
|
inanin konusma yollarini fazlasi ile denedim yapma dur dedim lakin her seferinde daha da kinlendi.