Alıntı:
qlam Nickli Üyeden Alıntı
cümleten selamın aleyküm.. 23 yaşında sıradan bir insanım. bundan 10 ay civarı önce kendi annem tarafından büyü yapıldı şuanki sözlüm ile ayrılmam için lakin etki etmedi ibadet ve iman kuvvetimizden öyle düşünüyorum. bir gece uyurken annemin tepemde bana bir şeyler okuması ile evi terketmem bir oldu. Bir süre sokakta kaldıktan sonra geçici bir yer buldum ve ordan da ayrılalı 1 hafta olacak tekrar yeni bir yer buldum lakin 6000₺ para istiyor ve maddi durumum el vermiyor belirttim o zaman çık dedi. Anlasılan tekrar evsiz kalacağım benden yaşça büyük abilerimin,ablalarımın tavsiyesini isterim ben ne yapacağım çaresizlikten harap oldum gözlerim şu yaşta ağlamaktan mosmor bir insan kendi kanına nasıl buyu yapar yediremiyorum kaldıramıyorum. Nolur yardım edin nolur..
|
1*Büyü olduğunu nereden biliyorsun kim söyledi
2*Bizden tam olarak isteğin nedir ben burada maddi yardımdan başka bir yardım yapılacağını sanmıyorum kirada yardımmı edelim onumu ima ediyorsun
3*yaşın küçük değil neden kendi ayaklarının üzerinde durmayı değilde diz çöküp ağlıyorsun
4*Bu tarz durumlar musallat vaklarındada görüle bilir eğer üzerinde bir varlık varsa annenin kılığına girmiş olabilir ki kadının büyü yaptığı ne malum belki korkulu bir rüya gördün belki rahatsızlandın sure okudu hemen büyü diyorsun
NOT : Büyü takvalı yada tutar peygamberimize yapılmış tutmus sanamı tutmayacak sen efendimizden dahamı takvalısın.