Alıntı:
can2323 Nickli Üyeden Alıntı
Yukarıdaki arkadaş gülüp geçmiş ama birkaç belirti olmasa ben de gülüp geçerim.yasimiz Kemal'e ermiş herkese anlatılacak bir durum da olmadığı için burada paylaştık fakat görülen o ki burda da işi onemsemeyen gülüp geçenler var rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bir zamanlar burda celcelutiye kardeşim vardı eskiden buralardayık nasibimiz kesildi ayrıldık nefsimden konusmak gibi olmasın birçok şeyi okuduk yaşadık gördük bazı şeyler. Bakım işi farklı bir işlem herkese guvenilmedigi icin buradayim
|
O dediğin arkadaş halen burda değerlidir hepimiz için öyledir sitenin girişinde bakım yapmak yasaktirdirda yazıyor normalde. Ben tesadüflere inanmadigim için güldüm benim için şimdi geçmiş ileri hepsi yazılı çizili yani gülmem biraz ondan oldu özel bir durumun varsa Sami hoca yardım eder @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buraya yaz derdini anlat çare Allah'tan vesile kuldan.
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|