Alıntı:
qlam Nickli Üyeden Alıntı
cümleten selamın aleyküm.. 23 yaşında ankarada yaşayan sıradan bir insanım. bundan 10 ay civarı önce kendi annem tarafından büyü yapıldı şuanki sözlüm ile ayrılmam için lakin etki etmedi ibadet ve iman kuvvetimizden öyle düşünüyorum. bir gece uyurken annemin tepemde bana bir şeyler okuması ile evi terketmem bir oldu. Bir süre sokakta kaldıktan sonra geçici bir yer buldum ve ordan da ayrılalı 1 hafta olacak tekrar yeni bir yer buldum lakin 6000₺ para istiyor ve maddi durumum el vermiyor belirttim o zaman çık dedi. Anlasılan tekrar evsiz kalacağım benden yaşça büyük abilerimin,ablalarımın tavsiyesini isterim ben ne yapacağım çaresizlikten harap oldum gözlerim şu yaşta ağlamaktan mosmor bir insan kendi kanına nasıl buyu yapar yediremiyorum kaldıramıyorum. Nolur yardım edin nolur..
|
Bu süreçte sozlunuz yardımcı olmadimi hemen evlenme konusunda o sizin sokakta kalmanıza nasıl müsade etti sozlunuz büyü yapıldi ve tutmadı ise sozlunuz sizin sokakta kalmanıza müsade etmemesi gerekirdi müsade ettiğine göre anneniz sozlunuzu begenmemekle haklı gibi geldi bence annenizin yanıina evinize tekrar dönün sitede büyü varmı yokmu anlamak için tertipler var onları uygulayıp sonucu yazın büyü varmı yokmu netlesince tekrar konuşalım bu arada sizin sokakta kalmanıza sessiz kalan erkekten koca olmaz onu bırakmadı iseniz bırakın