Alıntı:
Adil Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm bu bağımlılıktan kurtulmak isteyen bir komşum var yabancı kendisi, 2tane çocuğu var TC vatandaşı adamdan, adam kadının yasaklı madde kollandigini öğrendigi gün aklınıza gelmeyecek şekilde dövdü, kadın gitti bir hoca buldu Vefk yazdırdı, Hoca dediği tam bı şarlatan çıktı verdiği vefk tam bir müptezel etti kadını,adam şimdi çocuklarin velayetini alıp kadını memleketine deport ettirmenin peşinde, Allah'ını seven bu kadına yardımcı olsun, 2 çocuk dediğimde daha bebekler anasız kalmasın Ben yazmayı bilmiyorum bilsem yazar verirdim, kadın kendisi bırakmak istiyor, ama yardımcı olan kimse yok
kendimi hiç bu kadar çaresiz hissettmemiştim
|
Uyuşturucu maddeye zafer kazanmak ancak irade iledir kadinin kendisi bagimli olmuşsa müddessir suresini okusun manasini da okusun
Muddessir siresi kisinin ahlakini guzellestirir ve anlarsa hayati degişir
Kocasina karşida hasbinAllah ni'mel vekil ni'mel mevla ni'mel nesir gece gunduz okusun Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin evlat zordur istememki sokakta gezen kopegin dahi cigeri yansin Allah kerimdir ğaniydir Hay dir Ona yeni yaşam versin bagimlilik için se ya Hay esmasini ve internette duasida vardi surekli okusun Allah yardim cisi olsun zor bi durum