Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
mürşid bulamıyorum tarikatleri sevmiyorum bu yüzden öyle ortamlara giripte arıyamıyorum çoğu yoldan çıkmış çok absürt şeyler var bunun izahı yapılamaz seviyedeler zaten konumum itibariylede bulamıyorum istihareye yatıncada hazır değilim çıkıyor
benim nazarımda kişi eğer sünnete uyar yavaşça takvasını arttırırsa sorun olmaz ilmi ruhanide mürşidli kadar olamayabilir ancak samimiyette ötedir 2 bebek düşünelim 1. si yavaş yavaş gelişiyor ilk emekliyor emekleme başlayınca haliyle kafasını sağa çarpıyor sola çarpıyor tecrübe deneyim derken sonra ayak kasları gelişiyor ayağa kalkmayı deniyor haliyle yine yalpalamalar onuda başarıyor başlıyor adım atmaya.
Mürşitli bebek ise kolları altından tutulup ayağa kaldırılıyor ağırlığı hafifletiliyor adım atması sağlanıyor hem biyere çarpmıyor hemde yolun içinde gelişiyor sonuçta 2 side yürür hale geliyor 1. bebek daha ufak ve emin adımlarla olmak zorunda yoksa başını biyerlere çarpması muhakak
makamları bilmediğim için böyle düşünüyorum doğrusu budur diye düzeltirseniz sevinirim
|
Doğru dersin çoğu kendini seyh sanan kişiler manada bile tanınmıyor ama hakiki şeyhler yok değil hâlâ varlar.