Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
O kotayi ben koymadim eskiden 1 istegim hemen olmazsa bir daha istemezdim iste Allah Simdi istegim icin tum mucadeleyi veriyorum olmuyor sonra vazgeciyorum oluyor bi ayet okumuştum Allah cc sizi oylesine sinayacagiz ki Sabriniz ortaya ciksin diyordu şimdi kendime bakiyorum sabrimmi ortaya cikti yoksa vazmi gectim ümitsizligemi düştüm ümidsizlik degil fakat Artik olmayacagina inandim harelde ve Istihare ye yattim 2 defa ayni sonucu aldim Sonra vazgectim derken hersey tepe taklak istedigim oldu vazgecisten sonra gelen mutluluk oda mutluluk degil Allah insani canindan bezdirecekkadar sinar sonrada dünyalik hevesi gider o istegi olur ama kişi Dunya hayatina dalamaz SubhanAllah kendi cevabimi kendim buldum
Demekki Allah cc Kulu canindan bezdirecek kadar sinar ki o istegi ona Allah i unutturmasin verir ama hersevgiyi hakettigi yere koyar bana hep böyle oluyor Mutlu degilim ama üzgünde degilim demekki boyle olmasi gerekiyor inşallah ahirette mutluluğun tadina Bakacam Herşey düzgun olmasi gerektigi gibi ama huzursuz degilsin mutluda degilsin üzgünde degilsin Kalbinde Sinirsiz ferahlik demekki sevilende seveni seviyor Allah aşki bakidir o aşki kul 1 defa bulur Allahin hidayetiyle Birdaha o aşkin yerini başka kimse hicbirsey alamaz bunuda anladim Ali imran suresindeki ayetteki gibi RABBENE LETUZIĞ KULUBENE HEDEYTENE VEHEBLENA MILLEDUNKE RAHME INNEKE ENTEL VEHHAB
Allah cc inandiktan sonra kalbimizi eğriltmesin
|
rabbim kalbinizden geçen güzelliği versin insallah