Daha önce elimde var olan nusha net olmadığı için yapamıyacağımı düşünmüştüm. Açıklama yapan arkadaşın mesajında ikinci resimdeki nin aynısı. Buradaki bilgilendirme ve açıklamaları görünce yapabileceğime karar verdim. Konuyu açan, Paylaşımda bulunan, yorum ve açıklamaları ile dahil olan herkese teşekürler, Allah razı olsun.
Bende nushası kitapta var olan, açıklama yapan hocamızın paylaştığı ikinci resimdeki' nin aynısını yapmaya çalıştım. iç dairedeki satır sayısı, satırlarda yazanlar ve sayılarını aynı yapmaya dikkat ettim. Malum vefk ilminde sayıların, yerleşim ve dizilimlerinin de önemi büyük. Bu nedenle elimden geldiğince asıl nushaya birebir yapmaya çalıştım.
Şunu belirteyim elimdeki kitapta yazar verdiği vefk ve benzeri bazı dualarda acele ile harekeleri yapmadığını belirtmişti. " Siz harekeleri tamamlayarak, atlamadan yapınız. " yorumunu yapmıştı. Bu neden ile ayetel kursi ve fatihayı harekeleri olan farklı kaynaklardan alıp temizledikten, kendi kullanımıma uygun hale getirdikten sonra harekeleride ekleyerek yapmış oldum. şahsi kanaatimce yanlış olmaz, yazarın açıklamasını göz önünde bulundurduğumuzda.
Tabi bunu gerçek anlamda bilen arkadaşlar ne der, hatamı yaptım bilmiyorum. Elimde Psd formatında var artık sonuçta. Konuyu iyi bilen arkadaşların , hocalarımızın görüşleri doğrultusunda hataları, eksik yada fazlasını kolayca düzenleyip yeniden paylaşabilirim. Hataların, eksik yada fazlalıkların kontrolü doğru son haline ulaşmak yada doğruluğunu teyit için yardım lütfen.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Doğru olduğunu düşünen arkadaşlardan beğeni istiyorum.
indirmeden önce konuyu inceleyip doğruluğunun teyit edildiğini görmenizi tavsiye ederim.
İndirmek için resmi tılayıp orjinalini bu site üzerinden açınız. orjinal boyut büyüktür.
A4 e çıktı alıp isteyenler bu çıktı üzerine Safran mürekkebi ile yazmak kaydı ile ve konuda diğer mesajlarda paylaşılan uygun zamanda, uygun şartlarda, okunacakları okuyup, duasını da üzerine okuyarak yapabilir. İhtiyacı olan ve olduğunu düşünen herkese hayırlısıyla yapıp kullanmak nasip olsun inşallah...