Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
tanıdığım bi hoca bi dua okuyordu ne olduğunu bulmustum çok kısa ve tesirliydi korunmak için sonra ben bunu herkese önerdim önerdim
anlatırken bu dua çok tesirli diye anlatıyordum
sıkıntı yoktu dua hala tesirliydi ama
sonra zamanla bu duayı okudum bu anımda böyle düzelme yasadım dedim ve ne yazıkki o duanın tesiri yok oldu (çok azaldı)
kısacası dua ettiğinizde tesirli olmuyor ama yeni dualar denediğinizde tesirli oluyorsa sırrınızı kirtletmis olabilirsiniz bunun için 2 yöntem gördüm
1-duaya baslarken 10 besmele getirmek
2-bi sırrı temizlemek için 7gün boyunca her sabah namazının farzının ardından oturdunuz yerden kalkmayın ve ya hayy ya gayyum niyet eyledim sırrımın temizlenmesine vesile olması için el fettah ismini zikretmeye
ardından 71 kez ya fettah denir (niyette el zikir esnasında ya eki) 7 gün yapılır
3- ikinci yöntemle aynı ama 1 gün yapılıyor ve 489 kez el fettah zikrediliyor (niyet etmeyi unutmayın)
umarım yardımcı olmustur
sır havassın temellerindendir 2kisinin bildiği sır olmaz
|
Tesirli duayi da özelden okunma şekliyle atabilirmisin hocam 🌹🙂 sende ilim üstüne ilim alıyoruz cömertliği ne masallah
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|