Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Abi sana bişey sormak istiyorum bu hep basima gelir
Şuki kalben bi hacetim olur duam olur o duam kabul olmaz olmaz sabrim tukenir ben halden duser Allah a küserim isyan etmem fakat huzura gitmem herşeyi birakirim bu andada duam kabul olur boyle yuvarlak anlatiyorum fakat duam icin herseyi yaparim namaz zikir ve fedakarlik neyse herseyi birakinca duam kabul olur Allah a kustugum icin mi yoksa Allah bana kiziyor diyemi yada şoyle dusunuyorum hani çocugu aglatirsin ya sevdiginden sonra onun sevdigi biseyi verip o aglamasini unutturursun duamin kabulü bu mu hem mahçup hemde nebilim üzgünüm duamin kabul olmasina sevinemiyorum
|
Bir kısmına cevap vereyim emine ablam suphesizki rabbim her duaya icabet eder yanlız kimine hemen cevap verir kimine bir zamandan sonra uzun süren dualar rabbimin sevdiği kullarının sesini duymak için geç verdiği dir ama hemen cevap verilen ise sesini duymak istemediği kullaridir şimdi sen söyle emine ablam hangisi olmak istersin hem verilenmi yoksa bekletilip sevilen mi
Diğer soruna gelir olursak burakma olayı vesaire iki gün herkes yattıktan sonra iki rekat namaz kıl Allah rızası için yerinden kalkmadan kendine sor bu soruyu sonra kalbine sor emine ablam kalbin cevap verecektir Allah'ın izniyle öte yandan sana o kotayı kim yaptı bilmiyorum ama her ne hikmetse etrafın dolu Emine abla selan şöyle benden kibir değil sadece olmaları gereken yer senin yanın değil bilsinler herkesede kulak asma iki gün sonra aldığın cevaplari özelden yaz emine ablam Allah'ın izniyle 🙂