Alıntı:
Typhon Nickli Üyeden Alıntı
Ben kendime fal baktirmadim ama fali bakanin sonradan kabala gibi yahudi ogretisiyle ugrastigini duydum, soracam bana ondan musallat falan mi gecti diye ama israile gitmis ulasamiyorum ne zaman geleceginide bilmiyorum. Sadece Fatiha Nas Felak Ayetel kursi dualarini ezbere biliyorum zaten her aksam okuyorum en az 10 defa belki ondan henüz zarar gormedim uykudada sorun yok ama gitmiyoda bir kac kosede gorunup biraz durup kendini gosterip kayboluyo sizin dediklerinizi denicem insallah daha gelmez sonucta Cok rahatsiz ediyo acayip bunaltici oluyu evin ici bi an
|
Secde suresi kurandaki surelerde 3 4 defa daha ustundur keza mülk sureside öyle secde ssuresinin fazileti coktur icinde 1 tilavet secdesi vardir
1.si secde suresi okunan eve 3 gün seytan girmez şeytanilerde buna dahildir şeytani kahreden tilavet secdesidir
Dinleyede bilirsin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] boyle dinleyip sondada sadaAllahul azim diyip 1 tilavet secdesi yap abdestli olunursa daha iyi abdestsizde oluyor sanirim
Eger varliği ciplak gozle gorursen ve ilahukum ilahun vehidun diye cokca tekrarla
Bilmedigin bisey okuma kurandan ayet ve sure oku
Kafirun sureside varliklarda tesirlidir buyuk ihtimal senin falci gayri muslim bu yuzden varliklarda oyle onerim secde suresi kafirun vede ve ilahukum ilahun vahidun ayetidir vesselam bakim falan yaptirma kimseye Varliklarin bagli oldugu hizblerde okuma yanindaki güclu ise okudugun hizblerin gorevlilerinden dolayi gördugun varlik sana zarar verebilir