Alıntı:
Typhon Nickli Üyeden Alıntı
Son üç haftadir yahudi oldugunu bildigim bir arkadisim evimde suyla fal baktiktan sonra geceleri siyah dumanimsi boynuzlari belli olan birseyin beni izledigini fark ettim, köselerde kapi kenarlarinda duruyor bir süre beni seyredip kayboluyor, bazen boy aynasinda beliriyor bazende duvarlarda süzülüyor, boyu iki metreden uzun ve iri olan bu varlik neden bana görünmeye basladi? Fal olayi ile alakasi olabilir mi? Metafizik varliklarin varligina inanan biriyim ama kessinlikle korkmam, öyleki kendimi tehdit altinda hissetsem bi sekilde saldirir kendimi savunurum ama korkmam yapim geregi. Bu karanlik varlik saat 12 den 01.den sonra kendini gösteriyo ve o an sadece kulagimda basinç ve ürperti yapiyo, ses yok. Acaba bana zarar verecek mi ne istiyor bilmiyorum, ne yapmaliyim?
|
Secde süresini 3 defa oku suya nefes et 3 tilavet secdesininkildiktan sonra iç hem sana iyi gelir hemde o melun kaçar
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|