Alıntı:
callistya Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı günler. Nişanlıyım,birbirimizi çok seviyoruz ama nişan takıldıktan sonra ailesine bir haller oldu. Anne babası ayrı, nişandan önce hiçbir sıkıntı yoktu ikisi de benim üstüme düşüyordu. Ama yüzük takıldıktan sonra her şeyde kem kum etmeye başladılar, isteğiniz bitmiyor,bende para yok vb gibisinden nişanlıma yükleniyorlar.Oysa isteme zamanı her şey konuşuldu tamam denildi.Yani anne babası yardım etmeyecekse kim edecek ben anlamıyorum.Nisanlim da ailesinin farkında ama evlenene kadar dişimi sıkıyorum diyor. Artık biz de aşırı kavga etmeye başladık bu konu yüzünden. Ailesiyle anlasabilecegim bir dua var mıdır en azından evlenene kadar bize yardımcı olsunlar diye,siteyi araştırdım ama aileyle muhabbet arttırma gibi bir konu bulamadım. Gerçekten zor durumdayım bilen cevaplayan olursa sevinirim.
|
tamam denildi diyince güvenmek de bir sorumluluk
ailesi belki artniyetli olmadigi halde imkanlari var diyip tamam dedilerse
yada farkli planlari varsa....
muhabbeti artirsanda ellerinde yoksa borcdur odur budur varsa pekde saglikli olcagini sanmiyorum sorunun tespiti yapilip ona gore ilac ayarlamak lazim bu konuda kendin iyice arastirip emin ol ondan sonra ilacini ayarla derim..