Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Yok daha gidemedim hocam havalar cok sıcak burda giderken eriyorum off allah selamet versin herkese
|
Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı
Ya söz konusu durum , iyi bir kul olmaya çalışmanın ötesinde bir çaba gerektiriyorsa ,
yani Nazar etkisi yaşanıyorsa ,
bir büyüye maruz kalınmışsa ,
ve hatta soydan gelen bir Ah, vebalin etkileri söz konusu ise daha da beteri soya yapılmış bir büyü varsa
iyi bir kul olmaya çalışmak yine herşeyi yoluna koyacakmı ?
öyle olsaydı şu anda bu yazıyı yazıyor olmazdım.
Bu zorlukları yaşayan biride zaten bi yandan gunahlara devam edip bi yandan gelip burada hiç kimsenin dillendirmeye cesaret edemediği konuyu açmazdı sanıyorum.
|
Evet negatif enerjiler cok etkili olabiliyor bende bir ara allahim rahmetinden kovuldugumu dusunmustum megerse uzerimde buyu varmis psikolojik olarak cok sıkintiya sokuyor insani ne yasadigini bilmemek
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Evet negatif enerjiler cok etkili olabiliyor bende bir ara allahim rahmetinden kovuldugumu dusunmustum megerse uzerimde buyu varmis psikolojik olarak cok sıkintiya sokuyor insani ne yasadigini bilmemek
|
Gunahlarimdan oldugumu dusunup kendimi uzun bir sure hirpalamistim hatta psikolojik olarak o kadar yipranmistim bulasik yaparken is yaparken agliyodum megerse ilgisi yokmus