Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı
Ya söz konusu durum , iyi bir kul olmaya çalışmanın ötesinde bir çaba gerektiriyorsa ,
yani Nazar etkisi yaşanıyorsa ,
bir büyüye maruz kalınmışsa ,
ve hatta soydan gelen bir Ah, vebalin etkileri söz konusu ise daha da beteri soya yapılmış bir büyü varsa
iyi bir kul olmaya çalışmak yine herşeyi yoluna koyacakmı ?
öyle olsaydı şu anda bu yazıyı yazıyor olmazdım.
Bu zorlukları yaşayan biride zaten bi yandan gunahlara devam edip bi yandan gelip burada hiç kimsenin dillendirmeye cesaret edemediği konuyu açmazdı sanıyorum.
|
simsimaa arkadaşımın derdini sıkıntısını ve şuan nasıl bir psikoloji de olduğunu ben 2 senedir çok iyi biliyorum bildiğim için onun psikolojisine göre yorum yapıyoruz zira kendisi ile gerek ben gerek site hocalarımız ve bazı arkadaşlarımız zaten kendisi ile özel mesaj yolu ile yardımcı olmaya çalışıyoruz verilen cevaplar ve yorumlar onu.n durumuna Göre yapılıyor sizin ekstra büyü nazar vs gibi sıkıntılarınız varsa yada var olduğunu düşünüyorsanız sizde özel mesaj yolu ile özelden hocalarımıza mesaj atarsanız sizin durumunuza göre size de yardımcı olacaklardir