Alıntı:
ocen841 Nickli Üyeden Alıntı
Ya Şemusa Ya Helyusa Ya Ðayyusa Ya Talyusa Ya Talmusa Ya Asbavitün Ya Hin ali şeddeyi tvekkelü bi akdi nevmi x ibni x fi muhabbeti x binti x Haysü me kanet, elvahan elvahan elvahan, elacele elacele elacele, essaah essaah essaah.
karşı tarafın resmine okuyup üflersen Her okuma sonunda niyetini belirt uyku uyuyamaz
Denenmiş Etkili bir dua
X koydugum yere isim gelecek
arada üçüncü kişi olmamasına dikkat et muhabbet duası yaparken Etkisi ona da tekabül edebilir
1 okuma yapıp bırakma bir hafta bir ay sabaha karşı uyan yap şahsen ben etkisini görsem bile dua devam ediyorum
bukdar kasmaya gerek yok bence dua edecek kadar seven kişi , nikahına mı almmıyacak
|
yapacak olan kişiler icin dua hakkinda biraz bilgi vereyim
1 burdaki isimler buyuk ihtimalle sahsi fikrim seytani varliklarin ismi var ve yardim isteniyor
2 bir kisiyle aranizda kalpin isinmasi daha fazla sohbet etmek icin yapillmis bir muhabbet uygulamasi
3 buraya bu saate acilen getir deniyor
4 benim sahsi fikrim cinlerle ayagina getirmek istedigi kisinin zorla cinleri beyine nufuz edirirerek celp ediyor
5 ozgur iradeyi heleki varliklar kullanarak heleki zorla getirmek büyü olarak tanimlaniyor buyu yaptiran kişi ler ahireti ni düşünümelerini hadislere bakmalarını tavsiye ederim
6 illaki bir sevdiceğim var birseyler olsun deniyorsa cinleri yani(cin isimleri okumadan islami kaidelerden şaşmadan) allaha yalvararak hayirlisi olucak sekilde basit sade bir niyetle hacet tertipleri ni öneririm...