Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Bu konularda pek bir bilgim yok. Semsul maarif kitabında esmaul Hüsna kısmında bu ilimle uğraşanlar ölmeyi göz önüne alsın diye bir şey okumuştum. Yaşadığım bazı şeylerden o kadar yoruldum ki onu da göz önüne alarak devam ettim. Daha sonra bir hocaya gittim. Bazi şeyler yaptı. Yaptığım dualar zikirler ters teper mi tutmasini engeller mi korkusuyla bıraktım. Aynı kişiye daha önce gitmiştim. Bakım için sadece. Ne dediyse geçmiş için hepsi doğru çıktı. Şuan öyle bir yerdeyimki ne yapayım ne edeyim ben de bilmiyorum. 50 mesajın dolmasını bekliyorum. Herşeyi ulu orta anlatmanın pekte doğru olduğunu düşünmüyorum.. derdimi daha net anlatırsam belki birileri de bana yardımcı olabilir.. bir yerde okumuştum herkes Hz. Hiziri bekliyor oysaki herkes bir başkasının hiziri olabilir diye... Amacım haşa şirk koşmak değil. Sadece bir yardım bekliyorum..
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya özelden anlat durumu inşallah yardımcı olur ayrıca hoş muhabbetinden dolayı çoook teşekkür ederim