Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
eğer bişiyler varsa devamı gelir bana bu ilk dedniğinde baya etkilenmiştim çünki ne yani aldığım küçük işaretler sahtemiydim öyleymiş bişi oluyorsa devamı gelmesi gerek gelmiyorsa ne sıkıntı vardır nede ödül ortada bişiy varsa açıktadır zaten belli olmuyacak kadar küçük şeyede lüzum yok
yinede tedbiri elden bırakmamak gerek
rüya konusunu özelden hocalarlarla istişare edersin ama 50 mesaj atmalısın yoksa özelden yazamazsın
|
Yaklaşık bir senedir bu sorunlar var. Önceden hep dua ederdim. Bir şekilde geçerdi. Rabbim hep bir kolaylık verirdi. Her dua ettiğimde iyi bir sonuç alırdım ama anlık düzelmeler olurdu. Ama bu sefer ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Rüyalarimda tam rüya gibi değil resim karesi gibi. Tam dalmaya yakın görüp irkilip uyanıyorum. Bı görüyorum gözleri kip kırmızı olmuş halka halka kocaman göz insan mı hayvan mi belli değil. Bir görüyorum böyle karanlık bir oda mermer bir taşta bana sırtı dönük biri oturiyor dizlerini kollarıyla bağlamış. Muhtemelen kadın ama bir deri bı kemik karanlığa bakıyor. Bı rüya görüyorum mesela ameliyat olmuşum duvara yüz üstü dayanmisim ağzımdan kan siziyor. Yanımda bir kadın daha var oda benzer durumda.
Bilmiyorum, anlam veremiyorum.