[QUOTE=Deadsoul;550263]
Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Ne guzel hocam dualar paylasa paylasa cogalir insallah hocam hersey nasip kismet siz kendinize iyi bakın doguma kadar hayirli haberlerinizi bekliyoruz💟
|
İlginiz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Az kaldı 20 gün falan kaldı Rabbimden hayırlısını istiyorum üzüntü içinde geçti hamilelegim en çok bebeğe dua ettim ahlaki icin. 100 yasin borcum var bebek için dilediğim kendime kızıyorum gunde 10 tane okusam 10 günde biter. Üzüntü içinde geçince içinden hicbirsey gelmiyor kuzenlerim kuran grubu kurmuş benide aldılar Rabbım onlardan razı olsun bir zamanlar benim tavsiye ettiğim bir okuma şekliydi herkes kendine kuran okur okuyunca okudum diye hepimiz birbirimize mesaj ve çağrı atardık insan seviniyor emeklerimin bana geri dönüp beni içine alması beni mutlu ediyor hamd olsun annem kızıyor hadi okuda 1 hatim bitsin bebek doğmadan bitirirsin bazen olmuyor beyni dolu olunca köşeyi bile zor dönüyor.. Rabbım duam kabul olmuyor diyen kardeşim Rabbım bütün yollarını açsın sabah namazıyla elini kalbine koy ve ya fettah c.c. 489 adet. 786 bismillahirrahmanirrahim suya oku bütün hafta onu iç. Beklentiye girme Rabbım duaları geri çevirmez bu dünyada vermese hadi yine şanslısın ahirette etrafını saracak muhakkak mukafatlandirilacaksin. Allahtan ümit kesilmez.. Rabbım dara koymasın bacım en güzel olan ne varsa Rabbım sana versin. En güzellerini amin amin