Alıntı:
Mercann Nickli Üyeden Alıntı
Sayın hocalarım ve forum sakinleri sitenize yeni üte oldum. Eşimle 7 senelik evliyiz ve iki hafta önce evi terk etti ve boşanma davası açmış ailesinin ağzına bakan çok fevri biri. Bir çocuğum var asla söz dinlemeyen dik kafalı her zaman kendi doğrularına inanan biri. Ve asla geri dönmüyor hem suçlu hem güçlü dediklerimizden senelerdir çabalıyorum fakat tek çabalayan benim. Bir sorun mu var bu kadar anne aile düşkünlüğü nedir sürekli onlara veriyor her şeyini ailesine zerre faydası yok eve ben bakıyordum. Çocuğum çok mutsuz şu an. Çaresiz kaldım bayramım zehir oldu herkesten saklıyorum içime atıyorum gittiğini. Bana yardımcı olur musunuz?
|
Bende aynı durumdayım bana diyor sen git surekli çözebilmiş değilim kafayada takmiyorum kendisi kaybeder. Ne anneymiş bizimde annemiz yok sanki. Herkesin yeri ayrıdır eğer bunu ayırt edemiyorsa sorun kendisindedir. Hamile kaldım eltim benle yarışıyordu o da hamile kaldı bebeğim cinsiyetini göstermedi eşim tutturdu onun bebeğinin cinsiyeti belli oldu senin belli olmuyor karnın boş demeye başladı üzmekten başka bir işe yaramayan insan. Ne beni sever karnimdaki bebegi..