Alıntı:
shoinesi Nickli Üyeden Alıntı
mutfaktan çıktım ve siyah 4-5 cm boyunda boynuzlu bir gölge gördüm ve gerçekten çok korkmuştum.Aninda yan odaya girip ışığı açtım ve sabah ezanına kadar hareket etmeden durdum.Sabah ezanından ilk kez rahatsız olmuştum (normalde beni rahatlatıyor) kulaklarıma çınlamalar, vücudumda titremeler vs. O günden itibaren sürekli titremeler ve ezan seslerine karşı hassaslaştım.Sizce sorunum nedir? Gerçekten çekilmez bri dert olmaya başladı.
|
Berhettiye inanılmaz tehlikelidir benimde çok ama çok kötü anılarım var berhettiye ile ilgili
Gelenler cinler değil farklı bir varlık olabilir ama dediğin doğru 4_5 santim olmasada 10_12 santim boyunda alev saçan ses çikararak kaçan bir kıl yumağı görmüştüm
Benim yaşım senin yaşına yakın 16 yaşındayım
Bende 5_6 yaşları arası farklılıklar sezimliyordum tabi yasım küçüktü o zamanlar annemler anlatıyordu ben o yaşlarımı hatırlayamıyorum 13 yaş itibaren var bende öncesi yok
Sana bir şey soracağım zihninin içinde her zaman olmasada ara sıra gece yatarken konuşmalar oluyormu vede ölmüş insanlar irtibat kuruyormu
Ben doğuştan gelen medyumluk vasıflarına sahibim sendede oluyormu bu tarz olaylar