Alıntı:
ozge628 Nickli Üyeden Alıntı
Cok para harcadım çok uğraştım ama kandırıyorlar yalan atıyorlar zaman boşa geçiyor site dışında kimseye güvenmeyin misal kapıyı bile kirdirttilar bana muska bulunan diye kapı yi tekrar yaptırdım...düşünün giden emegi kapıcı çağırırım kome kapıyı söküp taktik ama böyle şeylere gerek yokmuş nasıl ayrıntı istiyorsunuz din kardeşim bu tarz şeyler site dışında hiç kimseye güvenmeyin benimki tavsiye diğer türlü hem zaman kaybı hem para
|
Şu an nasılsınız çare buldunuz mu kardeşim
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
50 mesaji doldurup ozelden yazarsaniz bazi konular daha iyi anlasilir,ona gore istişare ederiz
|
Tamam hocam Allah razı olsun sizden
Paylaşılmamalı gerektiğini bilmiyordum imas hocam kusura bakmayın öyle zor durumda kaldım ki sürecini öğrenmek istedim aynı şeyleri yaşamış olabiliriz belki diye.
Hizbul ihfa duasını okudum başka önerilerinize açığım.
Fetih süresi ve Yasin de okuyorum fakat içimin sıkıntısı gitmiyor. Çok bunalıyorum yapılan haksızlığı sindiremiyorum.
Koşa yazmadığım halde mesajlarım sürekli azalıyor kendi yorumumu yazıyorum aslında 30 çıkıp geri düşüyorum bu şekilde 50 mesajı nasıl bulacağım ben
En başa döndüm resmen sabahtan beri uğraşıyorum aradan zaman mı geçmesi gerekiyor hergün belli mesaj sınırı mı var biri beni aydınlatabilir mi?