Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
yani herkesın bir kabı var evliyalar senin benim bu konuştuğumuz konuları çoçuk oyuncağından bile daha basit bir şekilde görüp yorumlayabiliyorlar
diğer alemler boyutlar oldumu yani sır lı bölümler aklımızın ötesinde ama allahın se çili kullarınını kavrayabildiği bir mekanizma var
yani bir ifritin emrinde maridler olabilir bilmiyorum çok güçl ifritlerde var adını bildiğim ama iletişimim yok ifrit oluncada kafir yada hayırlı hiçbir şey yapmaz demek de doğru değil...
allah yolunda cihad edenlerde var adı üstünde bir cin türü diyorum her bir cin nefsi ve aklı var kimisi gayri müslim kimisi müslim
|
Onlara yaklasamazlar zaten sanmiyorim yani onlar herseyi allahtan imtihan oladak kabul ettikleri icin bir sıkıntı olarak gorceklerini sanmiyorum genelde insanlara bulasanlar gayrimuslim diye biliyorum bendebir kac isim duydum ama burda soylemeyim vebal olmasin
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
yani herkesın bir kabı var evliyalar senin benim bu konuştuğumuz konuları çoçuk oyuncağından bile daha basit bir şekilde görüp yorumlayabiliyorlar
diğer alemler boyutlar oldumu yani sır lı bölümler aklımızın ötesinde ama allahın se çili kullarınını kavrayabildiği bir mekanizma var
yani bir ifritin emrinde maridler olabilir bilmiyorum çok güçl ifritlerde var adını bildiğim ama iletişimim yok ifrit oluncada kafir yada hayırlı hiçbir şey yapmaz demek de doğru değil...
allah yolunda cihad edenlerde var adı üstünde bir cin türü diyorum her bir cin nefsi ve aklı var kimisi gayri müslim kimisi müslim
zaten bu konuyu musallat alma ilmine sahip hocalar fikirlerini yazsalar daha doğru olur etiket de atmak istemiyorum görürlerse daha sağlıklı güzel bilgiler verirler
|
Yok hocam zaten ben edincegim bilgileri edindim zaten bilgiyle bir halt olmuyor kendim canli ornegiyim😅