Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Güvendigin başka birisine bakım yaptır, diğeriyle kıyas et. Bazı bakan göremez, bazı bakanın görme zamanı gelmedigi icin göremez, bazısından saklanır, seçenek çok. Ama paranoyak olacak bir durum yok. İstersen rahatlayıp rahatlamicanı görmek için birşey önerebilirim, imgelemen kuvvetli madem hemen tesirini görürsün 15 dakikada.
|
Onerini bekliyorum abi
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi Halüsinasyon sizofreniye kadar gidiyor şayet öyle bişey olsa Allah in bı lutfu olarak görürüm şimdiye dek ben kahır çektim artık onlar düşünsün derim
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Güvendigin başka birisine bakım yaptır, diğeriyle kıyas et. Bazı bakan göremez, bazı bakanın görme zamanı gelmedigi icin göremez, bazısından saklanır, seçenek çok. Ama paranoyak olacak bir durum yok. İstersen rahatlayıp rahatlamicanı görmek için birşey önerebilirim, imgelemen kuvvetli madem hemen tesirini görürsün 15 dakikada.
|
3 hocaya bakım yaptırdım 1 i istagramdan fenomen tarzı bı hocaydi zatenoldu enerji seansları yapıyor güzel çalışmaları var 3 de aynı şeyi söyledi
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|