Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sen oyle diyorsun fakat cok cesitli yorumlar var,19 mucizesi tovbe suresinin son 2 ayetini inkar edenlerin, yani resat halife ve en büyuk destekcisi edip yükselin yoludur,19 mucizesinin en buyuk destekcisi cenk koray di
|
Abi başka bı ayettede meleklerin sayısını siz değil ben bilirim diyordu yanlış değilsem ben o dediklerinin yazısını okumadım sadece matematiksel olarak tüm ayetler birbirine orantılı hepsinin sonucu 19 ve bu da Kur'an'ı kimse değiştirmemiş değiştiremez anlamına geliyor yazı Cook uzundu peki öbür soruna doğru cevap verdim mi şimdi nete baktım hemen hemen benim görüşüm delermis keza huruflar a olan gorusumde çoğu alım ile aynıydı hatta bazı ayetlerin mealini bilmeden de zaten dua olarak ediyormuş dua kısımları tabi oyle
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|