Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bilmiyorum gercekten bu tarz ilimlerde hic bilgim yok ama benim icin kim allaha yakinsa kiymetli odur kimin kalbi temizse benim icin o kiymetlidir herkesin ilgi alani farkli ona bir sey diyemem zaten ama size sey dicem yani sizin fikirleriniz cok guzeldi yani ne guzel seyler yaziyodunuz feyz alarak okuyodum ustunluk takvadadir diyodunuz hep ama ne zaman bu havas isine girdiniz size bir haller oldu yani bunu neden yaziyorum aklınızın bir kosesinde dursun diye yaziyorum zaten allah dogrunun yar ve yardimcisidir o yuzden cokta konusmaya gerek yok allaha emanet olsun allah selamet versin hepimize
|
Benim yazdıklarım hayatıma uyarlamaktir benim tarikatlara bakış açım farklı ben şeyh memnun etmek için zikir çekmem kimseden tövbe almam hergun aralıksız Tevbe ederim yaradanima çünkü o Tövbeleri çokça kabul edendir bizde çokça Tevbe ediyoruz elhamdülillah Kur'an'ı okuyup onla amel etmeye çalışıyorum Havaş mana yönünden fazilet demek çin ilmi değil yani bunu anlatmak istiyorum ama anlatamiyormuyum anlatmak çok güç herkesin penceresinden aynı anda bakamıyorum cin için oruç tutmam zaten cin övgüleri azamet okumam ha zamanında dedim yapacak yanlız ayet dışında hicbisey okumam kadınlar giremez derken Allah kadını hizmetçi olarak mı yarattı da insandan bı aşağı olan cinler kadınlardan üstündeki kadina hizmet etmezler nefs için oruç tutulur cin için değil bu sözlerimde. Güzellik var da Allah tandır güzellik yoksa da benim nefsimdendir o kadar amin Allah hepimize selamet versin
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|