Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Bomba elinizde patladı gibi sizin mağaraya girip üç beş cin için oruç tuttular dediğiniz insanlar o mağaraya dünyanın pisliğinden kendilerini sıyırmak için halvete giriyorlar bu kulun yaptığı güzel amellerden biridir belli bir makama gelene kadar bu güzeldir belli bir makamdan sonra yerinde sayar o şekilde durursa, bu kişiler Allah rızası için dünyadan vazgeçmişlerdir biz daha kibrimizden kurtulamamışken böyle insanlara laf atıp aşağılarsak bizim halimiz ne olur düşünelim lütfen, buharide bir hadisten nakledeyim "Allahu teala buyurdu ki: Her kim sevdiğim kuluma düşmanlık ederse, bende ona harb ilan ederim... " bakın sinirle ve gafletle söylenen bazı sözler büyük sonuçlar doğurur, sizin bahsettiğiniz o mağarada 3 5 cin için oruç tutuyor dediğiniz insanlar arasında yüzbinlerce Allah dostu var ki Abdülkadir Geylaniyide bilirsiniz oda yıllarca harabelerde oruç tutup ibadet üzerine yaşamıştır bu mübarek zât karşınıza gelse yüzüne karşı diyebilirmisiniz bunları sözlerinizde kibre dair çok emare görüyorum Allah hakkınızda hayırlısını versin cümlemize hidayet nasip etsin lakin düşünceleriniz ve sözleriniz edebe çok aykırı benden söylemesi sonra çok ah vah edersiniz...
|
Nefs terbiyesi sağır dilsiz kör olarak yapılmaz bana göre nefs i kul değil yaradan terbiye eder imtihanlar la Günahın işlendiği yere gidince olay aynı halvet mağarada değil iç dünyada yapılır makam sahibi kim onu Allah zulcelal bilir fakat ben şuan için söylüyorum halvet kafada olmadimi bin yıl dağda bayırda kal boş iş
Ve bana anlatmama gerek yok ben nefs için gideni değil çin in için halvete görenleri söylüyorum kıyamet günü Allah CC şehid i bile sorguya çekecek benim yolumda mi şehid oldun yoksa insanlar sana şehid oldu desinler diye mi bak burda şehidi belirttim mi kardeş algı operasyonu yapıyorsun hakkımda zanda isen Allah hakkımı bırakmasın ben âlimlere laf söylemem çünkü onların zamanında yaşamadım kendi gördüklerim bildiklerim den yola çıkarak konuşuyorum ben her işte ihlas diyorum çin görmek için elde etmek için yapılan herşey bana göre samimiyetsiz ihlas olmayan amel doğru söyleyen 9 köyden kovulur ben hakkı konuşuyorum ibadet yanlizca Allah içindir. herkes ettiği ibadetten etmediğinden de sorulacak niyet bide kalp fitnesi olan niyetler herkes niyetini sorgulasin benim sözlerim açık nefsinize ağır gelen ne onu anlamak lazım ben kibir yapmıyorum kibirlenecek bı amelim dahi yok. Kahinatta bı zerre bile değilken kimseden üstün değilim