Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Havaş ilmi çin ilmi değildir Havaş fazilet demektir . Ve uzaktan musallat alma durumu yoktur hadım huddam kişiyi koruma Z Allah korur cinlere güven olmaz müminin diyenede kâfir olana da Kuran'da tek ilim var oda düşünenler amel edenler diğer ilim dalları dunyevidir koruma hadım hudamla değil takva ile olur. Takva yoksa herşey boş milyon tane hadım ordusu gelsin boş yani. Kul takvalı olsunki Allah ona rahmet nazarıyla baksın korusun. Takva yoksa koruma yok malesef Allah alimdir Kadını basitlestirmek yapamaz edemez demek cahillikten başka bişey değil sonuçta kılıç eline alıp sokağa çıkmıyorsun çin elde etmek için nefse zulüm ayrı bı konu rizayet için nefse zulüm edince Allah in hoşuna mı gider ona bakmak gerek söz gelimi tasavvuf ehli zaten kendini mağaralara cekmek vede oruç tutup ta çoğu şeyden mahrum kalarak nefse zulüm ettiler bunuda suslediler puslediler 3 beş cin için nefislerine zulüm ettiler bunuda insanlara hoş gösterdiler Allah kalplerin özünü bilir fakat ben Kuran'da kullar nefsi e zulüm etsin diye bı ayete rast gelmedim oruç Allah için tutulur cinleri cezbetmek için değil amelde ihlas yoksa o amelin kıymeti yok kadınlar 40 güne ruc tamamlayamaz bundan dolayı Allah kadına sonra tut diyorken cinler yok kadın 40 a tamamlamasa biz onların emrine girmeyiz diyor ben o cinlere hadi oradan gidip 40 a tamamlayana tabi olun derim ve eklerim Allah a secde edin Allah tan korkun kulları azdirmayin kibirlettrmeyin derim gerçek ortaya çıkınca batıl yok olur ben bu yazımla batıla bomba attım patlasinlar
|
Bomba elinizde patladı gibi sizin mağaraya girip üç beş cin için oruç tuttular dediğiniz insanlar o mağaraya dünyanın pisliğinden kendilerini sıyırmak için halvete giriyorlar bu kulun yaptığı güzel amellerden biridir belli bir makama gelene kadar bu güzeldir belli bir makamdan sonra yerinde sayar o şekilde durursa, bu kişiler Allah rızası için dünyadan vazgeçmişlerdir biz daha kibrimizden kurtulamamışken böyle insanlara laf atıp aşağılarsak bizim halimiz ne olur düşünelim lütfen, buharide bir hadisten nakledeyim "Allahu teala buyurdu ki: Her kim sevdiğim kuluma düşmanlık ederse, bende ona harb ilan ederim... " bakın sinirle ve gafletle söylenen bazı sözler büyük sonuçlar doğurur, sizin bahsettiğiniz o mağarada 3 5 cin için oruç tutuyor dediğiniz insanlar arasında yüzbinlerce Allah dostu var ki Abdülkadir Geylaniyide bilirsiniz oda yıllarca harabelerde oruç tutup ibadet üzerine yaşamıştır bu mübarek zât karşınıza gelse yüzüne karşı diyebilirmisiniz bunları sözlerinizde kibre dair çok emare görüyorum Allah hakkınızda hayırlısını versin cümlemize hidayet nasip etsin lakin düşünceleriniz ve sözleriniz edebe çok aykırı benden söylemesi sonra çok ah vah edersiniz...