Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
İmgeleme yapamıyorum ki artık gözüm açık. Işık patlamaları rengarenk tamam o ışıklara yön verebiliyorum fakat o kadar yani bakım yaptırıyorum realde musallat yok kendi yazdığım Cevşen çalışıyor manevi koruma var bisiyin yok diyorlar evet bahsettiğim çalışmaları biliyorum konsantrem odagim zamanla çok gelişti kendimi imgelemeye hazırlamadan ofsayta düşüyorum istediğim şeyi görüyorum imgeliyorum karanlığa yazı yazma bedensel imgeleme yani zihin olarak bı yerlere gitme vs hepsini yapıyorum fakat mevzu kendim imgelemeden gördüklerim bunların halüsinasyon olduğunu düşünüyorum açıkçası 5. Seviye kapalı göz halüsinasyonu şizofren i gidermi o merak konum son 1 aydır değişik haller vuku buldu ya bana yardım edenler alenen görünüp ediyorlar yada gerçekten halüsinasyon bunlar işte @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abiye olayı anlattım halüsinasyon ise tıbbi yardım almam şart
Cakralarda blokaj yok her gece uyguladigim bı uygulama var haralde bu uygulama blokaji engelliyor
|
Dikkat et ablam imgelemek küçük bişey gibi gözükebilirde insan beyni çok değişik bir sistem yani ortaya garip sorunlar çıkabilir siz imgelemeyle ilgili yaptığınız çalışmayı bırakın kafanızı dinlendirmeye bakın bir süre maddesel olarak düşünün yani olanı olduğu gibi düşünün kafanızı dağıtın musallat yoksa ve bu durum devam ederse bir psikiyatrist ile görüşün basit seanslarla tedavinizi sağlarlar diye umuyorum, bizlik bişey olursa dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz özelden veya burdan farketmez