Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
İyide canım arkadaşım imas hoca Havaş ilmi peygamberlik gerektirir dememis Havaş ilmini peygamberler yapar dememiş ben bilmiyorum bayan peygamber kim söylede öğreneyim demiş bayan Allah dostları faziletli kadın yok dememiş kadınları hor görmemiş asagilamamis küçük görmemiş bugün algı sorunu yaşıyorsunuz heralde madem bayan havasci tanıdığınız var ne güzel işte ondan bu ilmi güzel bir şekilde öğrenebilirsiniz başkalarının üzerindeki büyü nasıl kalkar ondan öğrenebilirsiniz Allah yapılan işlemi kabul ederse musallat i kaldırır
|
Bu konuları istediğim zaman hocalardan öğrenebilirim keza realde tanıdığım çok hoca vs var buradaki sorularımın %90 i bildiğim cevaplar veya ikilemde kaldığım için sorduğum üstelik siteye fayda versin diye benim sorduğum sorularla niceside benle beraber bilgileniyor üstelik renkli nickler bilgili üye konumunda olduğu için etiketleyin cevap istiyoruz bu bizimde etiketlerigimizede faydalı buna menfaat derler istese cevap vermez kimseye zorla yorum attirmiyorum ve şahsi olarak dediğim kişi dışında kimseden faydalanmadim kendim okuyup kendim öğreniyorum bilgilendirme amaçlı sorular açıyorum herkesin faydasına ben cinleri kullanarak işlem yaptirsaydim bin defa yaptırdım uygulama istiyorum ki cinlerle uğraşmayın
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|