Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Anladim zaten allah kadina en yuce degeri vermistir onu tesetture sokmustur korumus kollamistir zaten kadinin degeri cok yuksektir bunu kim ne derse desin degistiremez sizinde duygularinizin bu kadar incinmesine gerek yok zaten havasla ugrasan alim olmuyor havasla ugrasmayan cahil olmuyor allah kainatta her canliya deger vermistir hele insanogluna o yuzden bu kadar bu meselelere takilmaya gerek yok bence neyse bende marmayaydayim fazla yazamiyorum allaha emanet
|
Havaş ilmi çin ilmi değildir Havaş fazilet demektir . Ve uzaktan musallat alma durumu yoktur hadım huddam kişiyi koruma Z Allah korur cinlere güven olmaz müminin diyenede kâfir olana da Kuran'da tek ilim var oda düşünenler amel edenler diğer ilim dalları dunyevidir koruma hadım hudamla değil takva ile olur. Takva yoksa herşey boş milyon tane hadım ordusu gelsin boş yani. Kul takvalı olsunki Allah ona rahmet nazarıyla baksın korusun. Takva yoksa koruma yok malesef Allah alimdir Kadını basitlestirmek yapamaz edemez demek cahillikten başka bişey değil sonuçta kılıç eline alıp sokağa çıkmıyorsun çin elde etmek için nefse zulüm ayrı bı konu rizayet için nefse zulüm edince Allah in hoşuna mı gider ona bakmak gerek söz gelimi tasavvuf ehli zaten kendini mağaralara cekmek vede oruç tutup ta çoğu şeyden mahrum kalarak nefse zulüm ettiler bunuda suslediler puslediler 3 beş cin için nefislerine zulüm ettiler bunuda insanlara hoş gösterdiler Allah kalplerin özünü bilir fakat ben Kuran'da kullar nefsi e zulüm etsin diye bı ayete rast gelmedim oruç Allah için tutulur cinleri cezbetmek için değil amelde ihlas yoksa o amelin kıymeti yok kadınlar 40 güne ruc tamamlayamaz bundan dolayı Allah kadına sonra tut diyorken cinler yok kadın 40 a tamamlamasa biz onların emrine girmeyiz diyor ben o cinlere hadi oradan gidip 40 a tamamlayana tabi olun derim ve eklerim Allah a secde edin Allah tan korkun kulları azdirmayin kibirlettrmeyin derim
gerçek ortaya çıkınca batıl yok olur ben bu yazımla batıla bomba attım patlasinlar