Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Simdi sucu tek bir kisiye yuklemek olmaz sen sunu sunu yapamazsin diye aciklama yaparsan sebebinide belirtmek zorundasin bu budur diye aciklama olmaz ben bile alindim aciksasi ama islami kaideleri bilmedigimden susmayi daha uygun gordum ha boyle bir cevap mi vermesi gerekirdi hayir genede tasvip etmiyorum ama ortada tek bir kisiye yuklenilmez hoş degil aciklama yapilir anlatilmaya calisilir oyle
|
Hay azına sağlık kadın kadına birilerine yaranmak için savaş açıyor herneyse ben kimseye yağ çekmem ve Kadın kimliği üzerinden erkek egosunu yüceltmek kahinatta Allah in çoklugunuzla ovunecegim dediği ve bu vazifeyi kadına verdiği vede Kadına ne kadar değer verdiği açıkça göz önündedir avam cinleri kadının hizmetine girmesin boşver Biz ibadetimiz ile meleklerden üstünüz Takva konusunda cinlerle dahi yarisirim benim duami kabul edecek olan Allah tır cinler değil havasta duanin tesiri için İman takva lazım cinsiyet değil ettiğin dua kabul olmaz ise bin tane çin gorevlendir Allah duayı kabul etmese kahinat toplansa olmaz herneyse Havaş erkeklerin olsun ben gidiyorum cadı1
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|