Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Canım arkadaşım niye bu kadar hiddetlendin imas hoca kadınlar için kötü birşey demedi kadın erkek ayrımı da yapmadı kadınları ay halinden dolayı horda görmedi Havaş ilminin şartını belirtti cinler le anlaşarak musallat kaldırma olayından bahsetti yoksa kadın Kur'an ini okur duasını eder kabul edecek olan Allah'tır elbette musallati tutturanda kaldıran da Allah hem konu açmışsın musallatli birinin musallatini nasıl kaldırırım diye Allah kaldırır Allah a dua et kaldırsın dua etmek farz ibadetler ayrı imas hocanın ve beyazalim hocanın anlattığı konu farklı Havaş ilmiyle ugrastiginda varlıkları davet edip işlem yaptirdiginda önceden kendini korumaya alıyorsun bunu sizde biliyorsunuz ve korumaları ömür boyu yapıyorsunuz kadınlar hayiz günlerinde ibadet edemedikleri kuran okuyamadiklari için yapamazlar imas hoca Allah u Teala'nın sonsuz gücünden ve kudretinden bahsetmiyor Havaş ilminden cin ilmunden bahsediyor bırak kadınları yapmaya kalkan birçok erkek bile başarılı olamayıp cinlerin elinde oyuncak oldu
İmas hocamı bu ilimde talebe sormuşsun cevap vermiş ters konuşmanın lüzumu yok cevabın sert olmuş heleki her konuda sana yardım eden imas hocaya çok şaşırdım sizden böyle bir tepki beklemiyordum bayramınız mübarek olsun
|
Ben fikrimi dile getirirken karşındakine minnet duygusu duymam benim düşüncelerim hür konuşurum ha peygamber sanıyordum ben takı bakana kadar yani peygamber olmayislari onlardan bı değer kaybettirmez mücadele ise mücadelenin en güzellerini ettiler öldukleri gün de dirilecekleri günde Allah'ın selamı üzerlerine olsun. Yani havasta kadın yok diyorlar ise vefk yazan bakım yapan ehli sünnet kadınlar şeytanın oyuncağı demek kendi ilmleriyle kibirlenmekten başka bişey değil . Bende avam kısım erkeklere tabi olur derim yani kadına basit gözüyle bakılmasını kadın şunu bunu yapmaz kısmına karşıyım erkek yapıyorsa Havaş profesör u kadın yapınca da musallatli büyücü bunlar erkek kimliği üzerinden kibirlenmekten başka bişey değildir . Herneyse Kadın peygamber olmayabilir fakat bunun nedenleri kadını korumak adına dir erkeğin beden gücü ve incinemeyecegindendir bu kadının ezik veya beceriksiz olduğu anlamına gelmez Allah kadını korumak adına. Elçi olarak secmemistir fakat o erkekleri doğurma vazifesini vermiştir NOKTA .
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|