Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Bu kaideleri ne sami hoca koyuyor, ne beyazalim hoca koyuyor, ne de avamdan dediğiniz mübarekler koyuyor bunları belirleyen Allah c.c hazretleridir, bu işler dua okudum bitti gitti değildir yeri geldiğinde kan dökülür kelle alınır cinlerde bizim gibi irade sahibi varlıklardır onlara karşı birşey yapmakla insanlara karşı bişey yapmanın farkı yoktur, asrı saadet zamanında dahi kadınların cihada gitmesi uygun görülmemiştir, abla boş yere ahkam kesmek yerine bunun nedenini tefekkür etmenizi beklerdim sizden, söyledikleri gibi müslüman cinler kadınların emrine girmezler kadınlardan hüddam olmaz(her erkektende hüddam olmaz), bu işler çocuk oyuncağı değildir öznel yargılara açıkta değildir kural kaide neyse hüküm odur...
|
Simdi sucu tek bir kisiye yuklemek olmaz sen sunu sunu yapamazsin diye aciklama yaparsan sebebinide belirtmek zorundasin bu budur diye aciklama olmaz ben bile alindim aciksasi ama islami kaideleri bilmedigimden susmayi daha uygun gordum ha boyle bir cevap mi vermesi gerekirdi hayir genede tasvip etmiyorum ama ortada tek bir kisiye yuklenilmez hoş degil aciklama yapilir anlatilmaya calisilir oyle