Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Beni musallattan kurtaracak ta Allah tır pardon kibir derken ben kibirli insan değilim fakat cinsiyet üzerinden kibir ve de kucumsenme var evet kadına kitap inmedide kadın peygamberin oğluna indi. Kadın duygusaldır duygusal dan kasıt kadınlar çok merhametlidir Allah kadında merhamet çok değerlidir. Beni cahillerden sanmamani tavsiye ederim . Erkek çalışır o olur aynı işi yapan kadınlarda çok ve kadın hayiz probleminden dolayı Havaş işinde eleniyorsa bu terslikte bı iş sr derim
Kadın i hayizligindan dolayı haram gören eski zamanın kâfirleri idi kadını pis haram gören vede kadın düşmanlığı yapan kız çocuklarindan utanıp gömen İslam gelince kadın haram değil hayiz döneminde hassas oldu kadına haram gözle bakma algısı gitti kız çocukları omuzlara alındı ve birçok şey
Avam dan diyorum çünkü kadın emrine girmem çünkü kadın haram diyen cinni yanlizca avam veya gayri muslumdur ve kadınin hayiz olmasından ötürü havasta yeri yok ise Havaş erkeklerin olsun 😤.
|
Canım arkadaşım niye bu kadar hiddetlendin imas hoca kadınlar için kötü birşey demedi kadın erkek ayrımı da yapmadı kadınları ay halinden dolayı horda görmedi Havaş ilminin şartını belirtti cinler le anlaşarak musallat kaldırma olayından bahsetti yoksa kadın Kur'an ini okur duasını eder kabul edecek olan Allah'tır elbette musallati tutturanda kaldıran da Allah hem konu açmışsın musallatli birinin musallatini nasıl kaldırırım diye Allah kaldırır Allah a dua et kaldırsın dua etmek farz ibadetler ayrı imas hocanın ve beyazalim hocanın anlattığı konu farklı Havaş ilmiyle ugrastiginda varlıkları davet edip işlem yaptirdiginda önceden kendini korumaya alıyorsun bunu sizde biliyorsunuz ve korumaları ömür boyu yapıyorsunuz kadınlar hayiz günlerinde ibadet edemedikleri kuran okuyamadiklari için yapamazlar imas hoca Allah u Teala'nın sonsuz gücünden ve kudretinden bahsetmiyor Havaş ilminden cin ilmunden bahsediyor bırak kadınları yapmaya kalkan birçok erkek bile başarılı olamayıp cinlerin elinde oyuncak oldu
İmas hocamı bu ilimde talebe sormuşsun cevap vermiş ters konuşmanın lüzumu yok cevabın sert olmuş heleki her konuda sana yardım eden imas hocaya çok şaşırdım sizden böyle bir tepki beklemiyordum bayramınız mübarek olsun