Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Niye kadınlar kâfir mi ? Yoksa kadınların haram olduğu ayet varda bizmi görmedik kadın peygamber var vede Allah in kadına verdiği değer ortada ve. En üstün olanınız takvalı olaninizdir bu ayette kadın erkek ayrımı yapmıyor söylediğin şey safsatadan ibaret kadın sahabe kadın peygamber var. Meleklerin hizmet ettiği sevabını yazmak için sıraya girdiği kadın bizi erkeklerden ayran şey 2 büyük imtihan vede bı ömürlük fedakarliktir hayiz olduğu için cinler veya üst kademeleri kadın emrine girmezmis bunu söyleyenler anca kadın düşmanıdır Havaş ta kadın yapamaz erkek yapar diye bişey yok imanı kuvvettli takvalı olan herkes yapar kuran da kadın ayrımı yok ve kadın peygamberler var sahabiler var avam dan olanlar kadın emrine girmez doğru diyorsun
|
Celallenmeye gerek yok hiçbirşey bilmeden yazıp çizdiğin çok açık Peygamber efendimiz savaşa katılmak isteyen kadınlara evinizde oturun eş ve çocuklarıniza bakmak cihad sevabıdır demiştir kendisine kitap inen kadın peygamber yok ben duymadım sahabenin kadını erkeği olmaz...Şu şekilde kibrinle ancak şeytani cinler gelir tabi olur işte bu yüzden müslüman varliklar kadınlara gelmez en şekilde duygusal yaratılmış kadınlar ve havas ilminde senin duyguna acıma olmaz avamdan olanlar kadın emrine girmez dediğin ne anlamadım ama aşırı kibrinle bence uzak dur sonra gelecek musallatınla seni burda kurtaracak kimse bulamazsın ben herşeyi yaparım diyosan buyur davetler ortada