Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
seninle aynı durumu yaşıyor olabiliriz fakat benim olayımda suçlu bendim karşı tarafı ben çok yıprattım ve benden ayrılması için her şeyi yaptım fakat sonra sevdiğimi anladım ama onu kaybettim başka biriyle görüşüyor şuanda ve ben çok acı çekiyorum
ben de bazen kötü şeyler düşünüyorum ve inanır mısın karşımada büyüydü oydu buydu bir şeyler çıkıyor Allah şahidim olsun onu ilk kaybettiğim günden beri Allaha Allahım lütfen kötü bir şey yapmıyim senin yasakladığın bir şeyi nefsime yenik düşerek yapmıyim yoksa bunun bir şekilde bana kötü bir dönüş yapacağını biliyorum olacaksa saf sevgi samimiyetle dönsün istiyorum diyerek duamı yapıyorum
şimdi sana vereceğim tavsiye önce bakış açını değiştir ve vazgeç diyenlere kulak asma eğer Allah istemeseydi sen onu sevemezdin ve Allah istemeseydi sen şimdi çabalayamazdın bunu kalbine koyan Allah büyüyle bir şey çözemezsin bu işler o kadar kolay değil ama duayla çabayla her şey mümkün günde 1 yasin mi okuyosun misal onu 3 yap ibadetlerini arttır sadaka ver erbaini idrissiye oku esmaül hüsna oku zikr çek ve duanın kabul olacağına inan biliyorum bazen sabırsızlık insanı rahat bırakmıyor ben de senin gibiyim ama sabret seyret derler
herkes kader nasip diyor bu işler
unutma kader çabaya bağlı sabah namazlarını kaçırma duaların kabul olacağı vakitleri kaçırma ezanları cuma gününü perşembe gününü bak bu günleri kaçırma dilek dualarını oku araştır ve biraz olsun dertleşmeye çalış içinde biriktirirsen üzülürsün dışarıyla paylaş çevrende seni anlayabilecek biri yoksa buraya yaz eminim faydası olacaktır
|
Ne kadar güzel yazmışsınız belirtmek istedim nasıl içten olmuş yardımcı olmaya alışmışsınız dilerim sizde aşkınıza kavuşursunuz bende eşimden dolayı buradayım bana çok asi oldu kendinden uzaklaştırmak istiyor farkındayım çok üzülüyorum dua ediyorm dilerim düzelir yuvam yıkılacak