Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle cevap vereyim anlayacağın en basit yöntemle bir yöntem sen kendi kararını kendi iradenle verip sorunlusu sen oluyorsun diğer işlendediginde mahalleden kabadayıları çocuğun başina toplayıp zorla beni seviceksin başkasını sevemezsin demektir hatta biraz itip kakmaktır bu onun hayatına müdahaledir ve nikah olmadan iradeye etki edecek herşey günah ve haramdır..
|
Arada nikah varsa bile celp günah kardeşim benim durumum evliyim esim bıraktı gitti ve günahtan gelen durumu vardı evi mesken tutanlar vardı yani dis etken çok vardı benim bi suçum yok iki çocuk var seviyorumda yillar var emek var ama celp günah ben dua ediyorum zaten imtihan dünyası o kadar yorucu bir durum ki maddi açıdan da bağlıyım onunla çalışıyoruz her gün görüyorum yıllarımı verdiğim kişi yabancı benle konuşmuyor sadece kavga ediyor ve aşağılıyor boyle de değildi şeytana bile benzetiyor beni okadar zordayim ama iyiki inancımız var dualar var Allah var elbet bizi yaratan bize yolumuzu gösterecek elbet gececek böyle söylüyorum bende atlatmadim zorlanıyorum ama geçecek inşallah rabbim dertli kullara yardım etsin birbirimize dua edelim inşallah Allah yardımcın olsun selamete cikarsin insallah
Sanırım etiketlemek yanlış olmuş kusura bakmayın düzeltemem simsimi etiketleyecektim