Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Bismillahirrahmanirrahim Allahümme,ya müfettihal ebvab, ya müsebbibel esbab, ya mukallibel kulubi vel ebsar, ya delilel mütehayyirin, ya giyasel müstegisin, ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu, sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.
Dua budur bunu okuyabilirmiyiz bazen vefk sevgili gibi islemlerde bunu gordum ben celp yapmak istemiyorum dua olarak okunabilirmi merak ettim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @lyqrus
|
Kardeşim ben sana nacizane bir tavsiye vereyim Allahın izniyle nasibindede varsa faydasını görürsün, gece geç saatte uyan ister namaz kıl ister kılma kendin bilirsin ama kılsan daha iyi olur sonra otur bir köşeye kır dizini eğ boynunu öne ama eğerkende bil ki alemlerin rabbinr boyun eğiyosun bu bilinçte ol sonra içinden geldiği gibi Rabbinle konuş ona derdini anlat içini dök yaptığın günahlar için tövbe et onun huzuruna acziyetle eksiklikle git o muhakkak sana verecektir ve seni hoşnut edecektir sen duanı ettin mi amin de ve bekle kabul olduğunu bil olacağınıda bil, ben çok bilen biri değilim cahil biriyim ne ilim ne bişey bizde öyle pek yoktur Allahın nasip ettiği kadarını biliriz ama bu dediklerimde kimse kuşku etmesin hakkıyla yapılırsa çok acaip durumlar ortaya çıkıyor zamanla