Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Allah senden ve tüm ümmeti Muhammedten razı olsun abla, insan gafletten başını kaldırsa yine gafletini görücektir ama bu kez farklı cihetten görücektir sonra perdeleri aralamaya başlar biiznillah, o perdeler aralandıkça kalbinde perdeleri aralanır bazı kişilerde tabi orası nasip meselesi artık, büyükler Allaha "ya rabbi bir gün olsun sadece seninle olayım" diye dua ederlermiş bunu duyduğumda çok düşündüm en son dedim ki ben bir an olsun sadece onunla olamadım belki hakkıyla kıldığım 1 rekat namaz yoktur o insanlar ne makamdalarmış ki öyle büyük bir şey istemişler
|
Amin ecmain
Zaten kuldan gaflet perdesi kalkmaz kalkarsa kişi yiyip içemez konuşamaz sadece secd ederek kalır gaflet perdesi leveli yok gaflet perde si yanlizca aralanir gaflet perdesini aralamak tefekkürün geçer Allah i tefekkür etmek her kula nasip olsun Allah i tefekkür etmek. Gaflet perdesini aralar basireti açılır insanın demekki eski insanlar Allah i çokça tefekkür ediyormuş ha sunuda soyleyeyim demekki eskiler de Allah i çokça tefekkür edermiş zaman insana yetmiyor keza aklı Rahman da kalanın ömrüde onda kalıyor heran düşünüyor zaten yaratılan güzelliklere bakıp sahada seviniyor Allah'ın azametini düşünmek kula aşırı cesaret mutluluk verir gaflet perdesini tefekkür aralar ve hidayet rahmet sarar insanı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okuyuş ta meal de kalbine işlesin inşallah gece n hayırla dolsun
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|