Alıntı:
Barani Nickli Üyeden Alıntı
Ve aleykümselam bende de aynı durum var hocam ama anladığım bildiğim kadarıyla her duaya icabet var aracılara takılmayın. İhlas ile ettiğiniz her dua aracısız Rabbime ulaşır. O aracıya muhtaç değil duayı cakraniz iletmiyor . Rabbim şah damarimizdan yakın biliyorsunuz.
Daha vakti gelmemiş olabilir büyüklerim öyle demişti bana. Duaya niyaza devam vakti gelince olur
Diğer bir husus da yeme içmeye azami dikkat edip gene de dediğiniz hususlara o kireç fosfor birikmesine ve açılması için gerekli şeyleri yapmalı ve en önemlisi helal beslenmeye şüpheli en ufak bir şeyden kaçınmalı o paketli ürünleri mümkün mertebe tüketmeneli.
Diğer bir husus da niyetleri külli ve net tutmalı hocam. Mektuba adres yazar gibi misalen
Zikirleri okumaları Allah rızası için bir karşılık beklemeden su gelecek bu gidecek diye yapmadan deneyin bir de bir süre
|
Evet dua ederken ki niyet ve nihai talep kısmında da biraz kafa karışıklığı var. Net bir şekilde Allah dan beklentinizi talbinizi isteyin diyen bir yaklaşımda var. Direk Allah rızasına niyet edin O nasılsa sizin içinizden geçeni biliyor diyende. Fakat geçtiğimiz yıllarda , şu an irtibatta olmadığım Hoca teyze kendi gerekli okumaları yaptıktan sonra bana son 2 rekat namaz kıl , dileğin ne ise onu iste derdi. Netekim neredeyse ağzımdan çıktığı şekilde gerçekleşmiş ti dileklerim geçmişte. Hemde 3 defa.Son 1 yıldır kendimce verdiğim karar doğrultusunda duaları buradan okuyup ogrendiğim kadarıyla hep kendim yapıyorum. Kapıyı aralıyorum , tamam bu kez olacak galiba derken , sonraki adıma geçmeyi başaramıyorum. Çok defa ümitsizliğe düşüp koyverdiğim oldu , bi süre sonra toparlanıp sanki o hayalkırıklıkları olmamış gibi tekrar hacetimi istiyorum Allah tan . Ama psikolojik olarak çok yıpratıcı zamanlar gerçekten. Hayırlısı değilmiş deyip vazgeçilebilecek bir durumda değil ne yazıkki , zira konu iş bulmak. Çoktandır florursuz diş macunu kullanıyorum ama nerden baksan 30-40 sene florurlu diş macunları kullandık , epifiz bezi nolmuştur kimbilir. Surekli olmasa da iyot damlası da kullandım. Ama çokta üzerine düşmedim açıkcası epifiz bezi konusuna . Çakralar ne durumda o konuda da bi fikrim yok. İnşallah bunlar bizim dua ve zikirlerimizin işlevini etkilemiyodur , ne diyelim.