Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Allah sana yardım etsin inşAllah yaşadıkların çok çok zor eminim, açıkçası benimde başımda bunu gibi bir olay var, annem zamanında bayağı hastaydı bizim pis bir akraba var, annem hastanede yatarken eve iyi niyetli gibi gelip yapmadığı kalmadı, muskalar büyüler vs vs. Bu pislikler daha neler neler yaptı, zor günlerde ne pislikler... Bayramda dalga geçme amacıyla kapıya kemikler bırakmalar... Bunların pis bir oğlu var, kızı kandırıp evlendiriyorlar kız istemeyince büyü yaptılar aklı başında değil, bize yaptıklarını bozduk ama hala devam edenler var hiç eksilmedi, bunlar anama babamada yapmışlar eminim ama kanıtlayamıyorum. Kardeşimi sobaya yapıştırmalar daha ne pislikler var söyleyemiyorum, bu pislikler silah zoruyla annemin babamın altınlarını çalıyor daha ne pislikler, Allah yardım etsin hepimize, ve de sana kardeşim, diyecem bir şey bulamıyorum.
|
okadar azgın birine dönüşmüşlerki insanın okdukuça sinirleri küpe biniyor
5 vakit namaz istigfar ve korunma duasını eksiltmeyin aileyi korumaya alan tahhasunu uygulamanızı öneririm nasimi kardeşin konularında olucaktı