Alıntı:
Tomris32 Nickli Üyeden Alıntı
Çok kötü bir noktadayim yıllardır işlerim her alanda o kadar ters gidiyor ki nasibim hiç yok bu dünyada diye düşünmeye başladım. Yilardir depresyonu yenemiyorum çok zeki ve başarılı bir insandim şu an bir cümleyi bile aklimda tutamıyorum, artik intihar kararı verdigim için buraya yazıyorum. Cevremdekiler de bu kadar sanssizlik olmaz büyü veya musallat mi var demeye başladı, tavsiyeyle bir hocaya başvurdum isim ve anne adı verdim bana Ümmü subyan ve nasiple ilgili çıkıyor bakim yaptırmanız lazım dedi ama güven vermedi. Yillardir kimsenin kotulugunu istemeyen kalp kırmayan kul hakki yememeye çalışan bir insanım kibirlenmek için söylemiyorum sadece bazen Allah bana cezamı veriyor diye düşünüp cevap bulamadığım icin belirtiyorum. Lutfen biri sesimi duysun.
|
Tomris bana ulaşabilirsin özel muska çalışmalarım var aynı zamanda kişinin gayretli olup hiç olmazsa günde bir vakit namaz kılıp tövbe istiğfar edip kendini hergün okumalı avucuna Felak nas Ayetel Kürsi fil suresi Tebbet okuyup heryerini sıvazlamalı aynı zamanda evlere korunma duası hazırlıyorum son zamanlarda büyücülük arttı Kuranı Kerime uyulup ALLAH a itaat edilmelidir elinden hiçbir şey gelmeyenler bile hergün evinde ALLAH ın kitabından istediği ayeti okuyabilir abdest alıp başka kurtluş yok