Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Zikirde önemli olay niyet tir.Niyet düzgün olursa sıkıntı olmaz.Ama niyet bozuk olursa Allah CC imtihan etmeyi pek sever verir istediğini ondna sonrada sorularınızda genelde açılan konular geldiler korkuttular balta ile geldiler dayak yedim gibi eksantrik konular açılır.Sorarsan kişiye niyetin nedir diye hemen kaçamak cevaplar başlar.Kişileri kandırbilrsin ama Allah CC asla kandırmazsın kişinin şah damarından yakın olan verir coşkuyu diyeceğim bu.
Onun için niyeti Allah CC rızası olmalı derim.Ama illlaki ben aranıyorum gözüme gözükecekler var diyende ona niyetini tutsun.
Mutlaka gönderir o kesin niyeti bozuk olana....
|
allah zası benim için kırılma noktası iş allah rızası için yapılıyorsa ozaman o iş hertürlü olur biri gelse allah rızası için şunu şura götür dese o yolda başıma gelen her şey hayırdır zerreatı şüphem yoktur
şu güne kadar suçlu değilken allah rızası için ne dua ettiysem kabul oldu alemlerin rabbi bişeyi vesile kıldı kılıncak vesile kalmasa gökten indirmeye elbette gücü yeter o iş muhakkaki olur
sözünüzün üstüne söz söylenmez allah rızasının bana faydasını anlatmak istedim hocam