Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Kactane hocaya islem yapdirdik, bize yardim edmedi herhalde o mübarekler,kisiye göremi yardim ediyorlar ?
|
Her tıp okuyan aynı ameliyatı yapamaz. Her doktorun gireceği, girmeyeceği ameliyat var. Hocaya işlem yaptırmadan önce kimdir necidir çözebilir mi diye bakmak lazım. Adamlar o kadar rahata alışmış ki büyüyü bile sadece muska yazmayla bozacağını sanıp üstüne bir de para alıp yolluyor. Mübarek dediğimiz hadimler evet belki kişiye göre müdahale edebilirler denk gelinen bir şeydir. Kişinin üstünde günah kapısı açıksa bu kişi kendini doğrultmadan hadimler sadece okunan Kur'an'a hürmeten yardım ederler. Düşünsene kişi zina yapıyor alkol alıyor sonra diyor ki hocam benim musallatları çıkar bi hele... Hadim buna ne yapsın canı gönülden temizlemek istemiyor ki okumaların hürmetine gidiyor. Kendisine hüddam diyen bazı hocalar sadece kendi tarafından olaya bakıyor her musallat çıkartılmaz, hadimin yapmayacağı iş zorla yaptırılmaz. Bu adamlar zaten ilmin usulunden bir haber kendilerine hüddam diyorlar. Kendisini melekutta görüyor, Ceberutta görüyor halbuki daha gözünün önünü göremiyor cinler aleminde cirit atıp duruyor. İşlem yaptıracağınız hocaları iyi seçmelisiniz. Bazı kimseler vardır ki kim bilir melekler bile onların zikrinden rahatsız olurlar...