Alıntı:
muhtarbaba Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim nasıl anlatılır bilmiyorum belki kınayacaklar ama yine de söyleyeyim
Ben imam nikahı ile evli idim eşim dini olarak boşanmış fakat resmi olarak davası devam ediyordu.
Tam boşandı ev tutacaz derken birden başkası ile evlenecem dedi
Deki gibi bir sey oldu gözü bir şey görmüyordu
Ne yapsam faydasız idi seni boşamam ben de dedim ister boşa ister boşama dedi ve geçersiz olmasına rağmen gidip biri ile evlendi
Hatta adamın karşısına çıktım bir de üstüne bicaklandim ne yaptım ettim olmadı bazen pişman oluyor biliyorum duyuyorum
Ama öyle kalpsizleşti ki ben bicaklanirken beni gördü yine de umursamadı diyebilirim
Ne yapacağım bilmiyorum
Kınayacaksaniz lütfen hiç yorum yapmayın
Nereden başlayacağımı bilmiyorum belki insanlar kınayacak ama en İmam nikahlı evliydim eşim dini olarak boşanmıştı fakat dava çekişmeli olduğu için boşanma süresi uzadı bu süre zarfında tam boşandı evimizin yuvamızı kuralım derken Bir kereden ben seninle evlenmeyeceğim başkasıyla evleneceğim dedi büyülenmiş gibi gözleri kapkara hiçbir şey görmüyor ben de seni boşamam dedim ama başkasıyla evlenirsen bu zinaya girer dedim dinlemedi gitti onunla evlendi adamın karşısına çıktım bir de üstüne bıçaklandım şimdi adamı mı öldüreyim kendimi mi öldüreyim ne yapayım bilmiyorum adam psikopatın teki duyuyorum bazen sanki pişman ama ne yapacağım ne edeceğim nasıl duracağımı bilmiyorum ne dualar ne zikirler ne namazlar kıldım belki dönecek bilmiyorum ama belki hepsi kabul olduğu zamanını bekliyor ama her gün diri diri toprağa gömülüyorum
|
Söz söylemek çok zor, içinde bulunduğunuz durum zor acı verici bir durum Allah yardımcınız olsun ama dünya sınav dünyası kardeşim hayatta başımıza binbir türlü şey geliyor yeri gelir üzülürüz yeri gelir seviniriz ama rabbimize isyan etmeyelim fatiha suresinde dediğimiz gibi İyyâke na’budu ve iyyâke neste’în...