Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Abi hani sana degisik anlamsz görüntüler gördügümü söylemiştim Ayni ruya misali ama istedigimde gözümü hemen açbiliyorum açtigimda bile küçuk noktaciklar göruyorum renkli renkli göz acikken bile devam ediyor epifiz bezinde dmt hormonu salgilaniyor ondan oluyordur diyordum ama bu KGh halüsinasyonunda rahatlama meditasyonu yapmiyorum yapım gereği zaten kendimi kasmayan pozitif bakan biriyim ekstra bisi yapmama gerek kalmiyor fakat konsantrem iyidir odağimda odak ve konsantremi birleştiriyorum yani odaklanma da bi dk dan sonra etraftaki hersey kaybolmaya başlar fakat konsantre ile birleşince odaklaniyorsun ama baktigin yere degil heryere konsantre oluyorsun görmen gereken şeyleri göruyorsun keza bu uygulamayi hayatimada uyarladim insan kendine odaklandiginda etraftaki hersey silinir ama kendine odaklanip herşeye konsantre oldugunda herşeyi düşünür kendine odaklanmak bencilliği Kendine odaklanip herşeye konsantre oldugunda ise kendini düşünmek olduguna karar verdim ve bunada kendini düşünmek herkesi düşünmek oldugunu anladim Bu uygulamalar insani ruhuna yöneltiyor Ruhu Canli tutmaya baya faydali oluyor keza çogu insanin ruhu körermiş Ruhunu Canli tutuna Selam olsun
|
Sanırım ne demek istediğinizi anladım, bende gözümü kapatıp bir süre bekleyince çeşitli görüntüler geliyor, mesela uçan kanatlı değişik şeyler bazen bir kilisenin içinde oluyorum ve haç işaretleri süryanice yazılar, bazen değişik alfabeler ve bir takım kişiler, ayrıca çeşitli semboller ve muskalar ve içindeki yazıları görüyorum. O an bilinçli oluyorum istediğim an kalkabilirim, ama kalkmıyorum ne olacak diye, konuşmaya başlıyor, yahudi ibadetleri var onları yap diyorlar kafirler aynı namaza benziyor ama biraz daha tuhaf, tabi renkli şeylerin olması ayrı o pek dikkatimi dağıtmıyor sizede bunun gibi oluyor değil mi ?