Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Bak kardeşim intihat kişi bunalıma girdigi zaman yada üzücü bir olay yaşadığı zaman şeytanın hem Allah'ın zabına uğraması hemde kendini helak etmesi için kişiye verdiği vesvesedir
Kötü bir durum oldumu kişi normalden çok daha fazla üzüldümü şeytan kişiyi ele geçirir
Daha fazla kötülüğün olmasını sağlayıp seni dahada üzer ve intihar vesvesesi verir
İntihar ların %90 ı bu sebepledir
Ben bu ilmi nereden öğrendim daha doğrusu nasıl keşfettim
İntihar duygusu çok fazla artmışdı ve bende tabi üzüntüyle Allah'a sığınmış ve acımasını bu aciz kulunu bu dertten kurtarmasını azabından korktuğum için onun canımı almasını falan isterken baya biraz ilerlemisim zikirler gece namazları falan sonra açılımlar olmaya ve bazı sesler duyup slüetler görmeye baslamıştım
İnternetten araştırıyorum tabi neden oluyor sorun nedir diye sonra bir yazı gördüm cinler falan diye dedim olabilir başladım araştırmaya
Ve bu ilmi gördüm başlıkda şöyle yazıyordu havas ilmi ve cinler diye dedim bu havas ilmide neki falan diye sonra olanlar oldu tabi açılımlardan gelen şeytanlar Sıkıntı vermeye başlamıştı derdim falan bitmişti zikir çekince lakin anlayamadığım bazı olaylar meydana geldi ve tabi bu ilme kendi isteğimle girmedim biraz mecbur kaldım ya şeytan beni yenecekti ya da ben onu yenecektim allahdan istedim havas ilmini bazılarının vesilesiyle öğrendim yada öğrenmeye mecbur kaldım denebilir
Peki sen nasıl kesfettin vede artık intihar etmek istemiyorsun değilmi
|
Ben keşfedemedim sadece yaşadıklarım sebebiyle dualar ediyorum, zikirler çekiyorum ama hiçbir şey değişmiyor bazen çok ağır geliyor intihara cesaret edemesem de ölsem keşke diye dua ederken buluyorum kendimi 🥺