Bundan 14 15 yıl önce kardeşimle neyin ne olduğunu sonradan çaktığımız bir olay yaşadık.köydeyiz yaz hava sıcak gece saat 12 1 gibi balkona çıktık.köpekler birisi varmış gibi acaip havlıyordu.ama bu dış bahçe duvarının yüksekliği açısından pekte mümkün değildi .kardeşim korkmaya başladı.sesler artıyordu.tam bu sırada ben iç bahçe duvarının ardında bir erkek silüeti gördüm .bir şeyden orkmuşçasına koşuyordu. O karanlıkta o gölgeyi tüm detaylarına kadar görmüştüm.sonra içeriye girdik.asıl film içerde... Bu sırada babam TV izliyor.annem uyumuş.bizde kendi odamıza girdik.içerde de tuhaflıklar,sesler devam ediyordu.çekyata sanki birisi kendini yüksekten bırakır gibi sesler.o panikle kendimizi salona attık.banyodan ise çeşme şırıltı sesi inceden inceden .kardeşimle ikimiz babamların kapı önünde olası birşeyde hemen dalmak üzere pozisyon aldık,neyi bekliyorsak, o şekil dururken,tam ikimizin ortasından bir şey geçti,yeli ikimizide çarptı. o şokla baka kaldık. sonra evin dış kapının gerek,sarsılması,gerek çıkardığı sesle, biz kendimizi babamların yanına can havliyle attık.yaladığımız bu olayı asla unutamayız.her ne kadar o an çok korksakta,şimdi gülerek hala anlatırız
|