Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu yaştan sonra karşıma nasıl biri çıkabilir ki? Yaşıtlarım artık çocuk sahibi bile olmaya başladılar içlerinde bekar kalmadı. Gerçekler şu ki bir yaştan sonraki kadınlara yaşadığımız ülkede sadece boşanmış, evlenememiş, eşi vefat etmiş kuruyemiş tabağındaki sona kalan leblebi gibi erkekler bakıyorlar. Bu gerçeği ne değiştirecek?
Kaldı ki tek o değil benimle aynı anda mezun olan tüm arkadaşlarım şu an gayet güzel yerlerde çalışıyorlar bi ben kaldım işe giremeyen neye uğraşsam olmuyor üstüne ailemden duyduğum cümleler, bir anne evladına haberlere bakıp inşallah bir gün sen de betonların altında kalırsın böyle der mi benimki diyor işte psikoloğa gidiyorum bana boş boş gez, toz, arkadaşlarınla vakit geçir diyorlar hangi arkadaşla? Hangi parayla? Artık tüm her şeyden vazgeçtim Allaha sadece canımı alması için dua ediyorum çok yoruldum her şeyden
|
Efendimiz "Dünyalık olarak sizden aşağıda olanlara bakın..." diyor. Diğer insanlarla, yaşıtlarınızla kendinizi kıyaslarsanız onlarda olan nimetler sizde yok diye üzülebilirsiniz.